Toiminnanohjaus


Toiminnanohjaus

Reaaliaikainen toiminnanohjaus

Loistava toiminnanohjausjärjestelmä toimii pilvessä, skaalautuu yrityksen koon mukaan ja on enemmän kuin pelkkää toiminnanohjausta. Toiminnanohjausjärjestelmä tukee yrityksen kasvua, yhdenmukaistaa prosesseja ja tehostaa liiketoimintaa. Monipuolisin ratkaisu yhdistää myös muut sovellukset, kuten talouden, myynnin, markkinoinnin, tuki-, liiketoiminta- ja tietohallinnon, saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Kohdennetut ERP-ratkaisumme palvelevat muun muassa B2B-yrityksiä, henkilöstövuokrausta, järjestöjä ja kunnallisia organisaatioita.

ERP-ratkaisut porautauvat ydinliiketoimintaan ja tehostavat merkittävästi päivittäistä tekemistä. Tehokas toiminnanohjaus ja käyttäjäystävälliset työvälineet vapauttavat voimavaroja, parantavat muutosvalmiutta sekä mahdollistavat faktatietoon perustuvan päätöksenteon.

Accountor IS: ratkaisuja, ei ongelmia.

Meiltä saat tarvitsemasi ratkaisut yhden luukun periaatteella.

Palvelumme kattavat IT-infrasta lähtien eri liiketoimintojen tarvitsemat ohjelmistoratkaisut. Asiakkaanamme säästät aikaa, vaivaa ja kustannuksia sekä varmistat yrityksen kilpailukyvyn nyt ja tulevaisuudessa. Kokemuksen kautta ymmärrämme tuotannonohjauksen tarpeita laajassa perspektiivissä, toimialasta riippumatta.

Ota yhteyttä, keskustellaan lisää!

Haluatko kuulla lisää?
Klikkaa tästä!

Accountor IS toimittaa ratkaisuja kaikkiin taloushallinnon tarpeisiin. IT-infraan tarjoamme kaiken laitteista ja ylläpidosta lähtien.
Integraattoripalvelumme sisältävät mm. Procountor, Tikon, Työvuorovelho, MepcoHRM, Ecom, eTasku, Microsoft Dynamics 365, NetSuite, Microsoft Office 365 -ohjelmistoja.


 
 

Accountor IS yhtiöt