Taloushallinto


Taloushallinto tulevaisuudessa

Digitalisoituminen muuttaa maailmaa ja taloushallintoa kiihtyvällä tahdilla luoden uusia mahdollisuuksia ja vaatimuksia liiketoiminnalle. Taloushallinnon kannalta merkittävimmät vaikutukset näkyvät erityisesti perusrutiinien automatisoitumisena, raportoinnin reaaliaikaistumisena ja saumattomana linkittymisenä eri liiketoiminnan osa-alueisiin.

Taloushallinto tuloksentekijänä

Kehityksen myötä taloushallinnon rooli kasvaa entisestään ja saa harteilleen myös tuloksentekijän viitan. Ratkaiseva tekijä on uusien teknologioiden hyödyntäminen ja omaa  liiketoimintaa parhaiten tukevien työkalujen käyttö. Taloushallinnon roolin kasvamisen kautta on syntynyt tarve tarkastella kokonaisuutta laatikon ulkopuolelta ja löytää uusia ratkaisuja.

Tehokas taloushallinto

Ajetut kilometrit tallentuvat työntekijän mobiililaitteesta automaatisesti, kuitti siirtyy digitaalisena kirjanpitoon. Konsernin koko myynti on seurattavissa reaaliaikaisesti ja seuraavan kvartaalin myyntiennuste päivittyy samaan tahtiin. Markkinoinnin ROI ja liidien generoima myynti raportoituu automatisoidusta. Mobiili työajanseuranta ja prediktiivinen työvuorosunnittelu, palkanlaskenta toimialasta, ajasta ja paikasta riippumata. Koko ketju yksittäisen työntekijän rutiineista konsernihallinon taloushallinnon tarpeisiin.
Kaikki tämä on saavutettavissa oikealla ohjelmisto- ja laiteratkaisukokonaisuudella.

Accountor IS: ratkaisuja, ei ongelmia.

Meiltä saat tarvitsemasi ratkaisut yhden luukun periaatteella.

Palvelumme kattavat IT-infrasta lähtien eri liiketoimintojen tarvitsemat ohjelmistoratkaisut. Asiakkaanamme säästät aikaa, vaivaa ja kustannuksia sekä varmistat yrityksen kilpailukyvyn nyt ja tulevaisuudessa. Kokemuksen kautta ymmärrämme taloushallinnon tarpeita laajassa perspektiivissä, toimialasta riippumatta.

Ota yhteyttä, keskustellaan lisää!

Haluatko kuulla lisää?
Klikkaa tästä!

Accountor IS toimittaa ratkaisuja kaikkiin taloushallinnon tarpeisiin. IT-infraan tarjoamme kaiken laitteista ja ylläpidosta lähtien.
Integraattoripalvelumme sisältävät mm. Procountor, Tikon, Työvuorovelho, MepcoHRM, Ecom, eTasku, Microsoft Dynamics 365, NetSuite, Microsoft Office 365 -ohjelmistoja.


 
 

Tutustu yhtiöiden tarkempaan tarjontaan alla olevista linkeistä: