Myynti ja markkinointi


Myynti ja markkinointi

Myynnin ja markkinoinnin voittokulku

Menestyksellinen markkinointi toteutuu tulevaisuudessa yhä enemmän automaattisesti. Kampanjoiden suunnittelu ja luominen on helppoa valituille kohderyhmille, ja kampanjat tuottavat tuloksia paremmin kuin aiemmin. Myynnillä on oltava käytössään ajantasainen tieto asiakkaista ja sen on löydyttävä helposti. Tulevaisuuden myynti ja markkinointi toimivat saumattomasti yhdessä ja hyödyttävät toisiaan. Kun käyttöön valitaan monipuolinen kokonaisratkaisu, yrityksellä on kaikki mahdollisuudet tuottaa parempaa tulosta.

 

Tehokas myynti ja markkinointi

Markkinoinnin menneet, tekeillä olevat ja tulevat kampanjat ovat helposti löydettävissä. Kampanjoiden suunnittelu ja ajastus on mutkatonta. Valituista kohderyhmistä löytyy kaikki tarpeellinen tieto helposti. Markkinointi toimii myynnin tukena laadukkaiden liidien hankinnassa ja myyntiputkessa olevien asiakkaiden hoitamisessa. Myynti voi tarkastella asiakashistoriaa ja kampanjoita napinpainalluksella. Myyjillä on käytössään tehokkaat työvälineet päivittäisen toiminnan hallintaan ja raportointiin.

 

Accountor IS: ratkaisuja, ei ongelmia.

Meiltä saat tarvitsemasi ratkaisut yhden luukun periaatteella.

Palvelumme kattavat IT-infrasta lähtien eri liiketoimintojen tarvitsemat ohjelmistoratkaisut. Asiakkaanamme säästät aikaa, vaivaa ja kustannuksia sekä varmistat yrityksen kilpailukyvyn nyt ja tulevaisuudessa. Kokemuksen kautta ymmärrämme taloushallinnon tarpeita laajassa perspektiivissä, toimialasta riippumatta.

Ota yhteyttä, keskustellaan lisää!

Haluatko kuulla lisää?
Klikkaa tästä!

Accountor IS toimittaa ratkaisuja kaikkiin taloushallinnon tarpeisiin. IT-infraan tarjoamme kaiken laitteista ja ylläpidosta lähtien.
Integraattoripalvelumme sisältävät mm. Procountor, Tikon, Työvuorovelho, MepcoHRM, Ecom, eTasku, Microsoft Dynamics 365, NetSuite, Microsoft Office 365 -ohjelmistoja.


 
 

Tutustu yhtiöiden tarkempaan tarjontaan alla olevista linkeistä: