Tiedolla johtaminen ja ratkaisut johtamisen tehostamiseen


Johtaminen

Tiedolla johtaminen menestyksekkäästi

Johtaminen on tavoitesuuntautunutta vuorovaikutteista toimintaa, jolla ohjataan ihmisiä. Jotta voi johtaa, tarvitaan reaaliaikaista tietoa taloudesta, liiketoiminnasta ja kannattavuudesta. Tieto on voitava jalostaa eri käyttäjien tarpeisiin ja olennainen on erotettava epäolennaisesta. Johtajan on oltava valmis toimintaympäristön nopeaan muutokseen ja ymmärrettävä osien merkitys kokonaisuudessa. Siksi työkaluilla on ensiarvoisen tärkeä rooli johtamisessa.

 

Business Intelligence

Yrityksen ennusteet ja niiden toteutuminen, tulostavoitteet, tavoitteisiin pääseminen ja reaaliaikainen tulos näkyvät yhdessä ikkunassa. Havainnolliset kojelaudat antavat nopeasti kuvan talouden ja liiketoiminnan tilasta ja keskeisistä mittareista. Ratkaisukokonaisuus tuottaa selkeän näkymän sekä suuriin linjoihin että pieniin yksityiskohtiin. Tarvittaessa käyttäjä voi porautua hetkessä aina yksittäiseen laskuriviin saakka. Olennaisen tiedon kokoaminen yhteen vapauttaa käyttäjien resurssit tietojen kokoamisesta analysointiin ja päätöksentekoon.

 

Accountor IS: ratkaisuja, ei ongelmia.

Meiltä saat tarvitsemasi ratkaisut yhden luukun periaatteella.

Palvelumme kattavat IT-infrasta lähtien eri liiketoimintojen tarvitsemat ohjelmistoratkaisut. Asiakkaanamme säästät aikaa, vaivaa ja kustannuksia sekä varmistat yrityksen kilpailukyvyn nyt ja tulevaisuudessa. Kokemuksen kautta ymmärrämme taloushallinnon tarpeita laajassa perspektiivissä, toimialasta riippumatta.

Ota yhteyttä, keskustellaan lisää!

Haluatko kuulla lisää?
Klikkaa tästä!

Accountor IS toimittaa ratkaisuja kaikkiin johtamisen tarpeisiin. IT-infraan tarjoamme kaiken laitteista ja ylläpidosta lähtien.
Integraattoripalvelumme sisältävät mm. Procountor, Tikon, Työvuorovelho, MepcoHRM, Ecom, eTasku, Microsoft Dynamics 365, NetSuite, Microsoft Office 365 -ohjelmistoja.


Tutustu yhtiöiden tarkempaan tarjontaan alla olevista linkeistä: