IT- ja tietohallinto


Loistava IT-ympäristö

IT-infra kattaa laitteet, ohjelmistot ja pilven. Se on yhtä aikaa työväline, työpöytä ja arkisto. Moderni IT- ja tietohallinto luo puitteet sujuvalle, ongelmat nopeasti selvittävälle ympäristölle, jossa työntekijät viihtyvät, ja jossa tulosta syntyy ilman suuria hidasteita. IT- ja tietohallinto luo parhaassa tapauksessa työpaikan, jossa yrityksen jokainen työntekijä voi keskittyä olennaiseen: työn tekemiseen.

Tietohallinto

Tehokas IT- ja -tietohallinto

Kaikilla organisaation työntekijöillä on kone, joka vastaa omia tarpeita. Valmiiksi asennetut ohjelmat säästävät asennuksilta ja päivityksiltä. Pilvessä toimiva tallennustila takaa, että vahingon sattuessa kallisarvoinen informaatio ei katoa. Ongelmien ilmaantuessa voi ottaa helposti yhteyttä tukeen, joka tuntee työpaikan laitteiston ja ohjelmat ja ratkaisee tilanteet nopeasti. Yrityksen IT-osasto voi keskittyä tikettien hoitamisen sijaan olennaiseen.

Accountor IS: ratkaisuja, ei ongelmia.

Meiltä saat tarvitsemasi ratkaisut yhden luukun periaatteella.

Palvelumme kattavat IT-infrasta lähtien eri liiketoimintojen tarvitsemat ohjelmistoratkaisut. Asiakkaanamme säästät aikaa, vaivaa ja kustannuksia sekä varmistat yrityksen kilpailukyvyn nyt ja tulevaisuudessa. Kokemuksen kautta ymmärrämme taloushallinnon tarpeita laajassa perspektiivissä, toimialasta riippumatta.

Ota yhteyttä, keskustellaan lisää!

Haluatko kuulla lisää?
Klikkaa tästä!

Accountor IS toimittaa ratkaisuja kaikkiin taloushallinnon tarpeisiin. IT-infraan tarjoamme kaiken laitteista ja ylläpidosta lähtien.
Integraattoripalvelumme sisältävät mm. Procountor, Tikon, Työvuorovelho, MepcoHRM, Ecom, eTasku, Microsoft Dynamics 365, NetSuite, Microsoft Office 365 -ohjelmistoja.


 
 

Lisätietoja yhtiöidemme toiminnasta