HR ja palkkahallinto


HR- ja henkilöstöhallinto

Palkka- ja henkilöstöhallinnon uusi aika

Työhyvinvoinnin merkitys ja sen mittaaminen ovat saaneet entistä tärkeämmän roolin liiketoiminnassa. Kun henkilöstö voi hyvin, yritys tuottaa paremmin. Työsuhteen elinkaaren ja palkanlaskennan hallinta on parhaimmillaan suunnitelmallista ja kokonaisvaltaista ohjausta. Yrityksen strategiaa on tuettava oikeanlaisen osaamisen kehittämisellä. Työvuorosuunnittelun ja palkanlaskennan kustannukset voidaan minimoida, kun käytössä on rutiinit automatisoiva ratkaisu. HR:n ja palkanlaskennan käyttöön voidaan tarjota kattava ratkaisu toimialasta riippumatta.

Tehokas HR- ja palkkahallinto

Työsuhteen elinkaaren hallinta rekrytoinnista kouluttamisen ja palkitsemisen kautta työsuhteen päättämiseen sujuu vaivatta. Tietoja voi kerätä ja saada helpommin ja johto ja esimiehet ovat tietoisia henkilöstön tilanteesta. Työvuorosuunnittelu ja työajanseuranta on helppoa sekä työntekijöille että esimiehille. Palkanlaskenta toimii katkeamattomasti ja virheettömästi, ja lakisääteiset velvollisuudet hoituvat pienellä vaivalla. Roolikohtainen ohjelmisto palvelee koko yritystä ja on integroitavissa eri järjestelmiin. Hajautettu käyttö toimii sähköisillä lomakkeilla.

 

Accountor IS: ratkaisuja, ei ongelmia.

Meiltä saat tarvitsemasi ratkaisut yhden luukun periaatteella.

Palvelumme kattavat IT-infrasta lähtien eri liiketoimintojen tarvitsemat ohjelmistoratkaisut. Asiakkaanamme säästät aikaa, vaivaa ja kustannuksia sekä varmistat yrityksen kilpailukyvyn nyt ja tulevaisuudessa. Kokemuksen kautta ymmärrämme taloushallinnon tarpeita laajassa perspektiivissä, toimialasta riippumatta.

Ota yhteyttä, keskustellaan lisää!

Haluatko kuulla lisää?
Klikkaa tästä!

Accountor IS toimittaa ratkaisuja kaikkiin taloushallinnon tarpeisiin. IT-infraan tarjoamme kaiken laitteista ja ylläpidosta lähtien.
Integraattoripalvelumme sisältävät mm. Procountor, Tikon, Työvuorovelho, MepcoHRM, Ecom, eTasku, Microsoft Dynamics 365, NetSuite, Microsoft Office 365 -ohjelmistoja.


Tutustu yhtiöiden tarkempaan tarjontaan alla olevista linkeistä: